ACG Nyström, tekstilės pramonei tiekianti specializuotą įrangą bei teikianti įrengimų techninio aptarnavimo paslaugas ir Eastman Machine Company, lyderiaujantis sukirpimo įrengimų gamintojas, stiprina daug metų trunkantį bendradarbiavimą Skandinavijoje, Baltijos šalyse ir Ukrainoje.
ACG Nyström, ACG Gruppen dalis, tapo oficialiu Eastman automatizuotų sistemų, atsarginių detalių ir priedų pardavimo atstovu Skandinavijoje, Baltijos šalyse ir Ukrainoje.
ACG Nyström įmonių grupė daugiau kaip 20 metų bendradarbiavo su Gerber Technology.Tiekėme ir aptarnavome šio gamintojo sukirpimo, klojimo, audinio padavimo įrengimus, braižytuvus, digitaizerius bei programinę įrangą. 2021 metų birželio 1d. Gerber Technology įsigijo kompanija Lectra S.A. Po šio sandorio, ACG Nyström nusprendė verslo ryšius su šiuo gamintoju nutraukti ir sustiprinti bendradarbiavimą su JAV įsikūrusia Eastman Machine Company.
“Mūsų unikali partnerystė su ACG Nyström prasidėjo prieš daugelį metų ir aš didžiuojuosi matydamas tęstinę bendradarbiavimo plėtrą,” teigia Robert Stevenson, Eastman Generalinis direktorius. “Kartu sudėjus, mes turime daugiau kaip 200 metų patirties tekstilės industrijoje. Tai sudaro pagrindą tvirtai partnerystei, kuri sukurs pridėtinę vertę abiems partneriams.”
Verslo ryšiai tarp Eastman Machine ir ACG prasidėjo daugiau kaip prieš 100 metų, kai Carl Axel Gustafsson įsigijo rankinę Eastman sukirpimo mašiną savo naujai Stokholme įkurtai įmonei A C Gustafsson AB. 1920 metais Stokholme ir jo apylinkėse sparčiai vystėsi tekstilės pramonė ir ACG greitai įsitvirtino kaip lyderiaujantis tekstilės įrengimų tiekėjas. 1961 metų rugsėjo menesį Reimar Westerlind isigijo kompaniją ir vadovauja ACG Nyström pastaruosius 60 metų. ACG Nyström vadovų komandą sudaro Reimar Westerlind, Savininkas, Thomas Arvidsson, Generalinis direktorius, ir Per-Martin Dahlqvist, Vice Prezidentas.
“Mes esame laimingi pasirašę ilgalaikės partnerystės sutartį su Eastman”, sako Thomas Arvidsson. “Platus Eastman gaminamų produktų asortimentas atvers naujas galimybes ACG Nyström”, teigia Per-Martin Dahlqvist.
Eastman Machine Co. ir ACG Nyström kartu dalyvaus tarptautinėje parodoje Texprocess Frankfurte, Vokietijoje, kuri įvyks 2022 metų Birželio 21-24 dienomis. Abu partneriai 8 salės E52 stende demonstruos daugiasluoksnio sukirpimo mašiną Talon ir kitus Eastman įrengimus.